• An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
Leden PDF Afdrukken E-mailadres
Geraldina
Geraldina Gaastra zingt, sinds de oprichting in 2005, als sopraan bij vocaal ensemble Pavane.
In de periode 2004 – 2005 maakte zij deel uit van de Hattemer Cantorij.
Ze bespeelt vanaf haar zevende jaar de blokfluit en treedt hiermee enkele keer per jaar op.

 

 

 
 ReinaReina Gaastra zingt alt in het ensemble. Toen zij een jaar of tien was, is zij op een kinderkoor begonnen met zingen.
Na een verhuizing naar Uithoorn heeft zij daar op een kinderkoor, vervolgens jeugdkoor en kerkkoor gezongen.
Terug in Zwolle, na vier jaar bij Looft den Heer gezongen te hebben, naar de nieuw op te richten Cantorij van Wijk V overgestapt.
Zij is daar vijftien jaar gebleven en toen overgestapt naar de Hattemer Cantorij. Ook daar is ze vijftien jaar lid geweest.

 

 

 

Mark

Mark van Ginkel is op 20-jarige leeftijd begonnen met zingen in het jongerenkoor Reflector uit Nunspeet, voornamenlijk met gospelmuziek.
Ook enkele soli gezongen. Na bijna 20 jaar gevraagd om mee te doen als tenor bij Pavane.
Een grote overgang; een koor met meer dan 100 man naar uiteindelijk een kwartet. Het zingen in een klein gemeenschap brengt echter veel vreugde.
Omdat je met je eigen stem een gehele partij vertegenwoordigt, is het die uitdaging die uiteindelijk de doorslag heeft gegeven om bij Pavane te gaan zingen.

 

 

 

Ben

Ben Westerbeek is begonnen in een gemengd koor en via mannenkoor naar close-harmony zingen bij Modern Vocal Groep Zwolle.
Daarna lange tijd oratorium werken leren waarderen bij Wolfried Kaper’s Nieuwe Ster en de afgelopen 10 jaar alle denkbare, bijzondere muziek gezongen bij het Huijgens Vocaal Ensemble van Hans Tijssen in Hattem.
Vanaf 2008 met veel plezier als bas in Pavane.